fbpx

LIK Lighting designer, projekterer og leverer komplette løsninger til indvendig og udvendig belysning, som er i harmoni med rummets arkitektoniske udtryk. I tæt samspil med vores kunder designer vi den optimale belysningsløsning til både det private og det professionelle marked.

Vores fokus er altid at designe et funktionelt og udtryksfuldt lys, der skaber liv og identitet og som forbedrer velbefindende, humør og rummets atmosfære.

Teknologien inden for belysning er i rivende udvikling og bliver stadig mere intelligent og kompleks. Hos LIK er vi altid opdateret på den nyeste viden og teknologi. Vi ved alt om at designe og installere det rigtige lys, så det fremhæver rummets arkitektur og funktion.

Lys er vores passion, og vi er eksperter på området. Vi ved, hvordan lyset påvirker øjne, hjerne og krop, og vi har indgående viden, om hvordan det rigtige lys bidrager til en sundere livsstil.

Uanset om vi designer belysning til kontoret, butikken, klinikken eller boligen garanterer vi, at et lysdesign fra LIK Lighting er i højeste kvalitet. Det rigtige lys forbedrer nemlig både trivsel, humør og produktivitet, og kan også reducere hovedpine, irriterede øjne eller træthed.

LIK Lighting

How important light is

Book et møde med vores lysdesigner

- hvis du vil vide mere om sundt- og korrekt brug af lys – til kontoret, cafeen og dit private hjem.

 • Førende brands
  – når design forenes med kreativitet

  Læs mere om et udvalg af vores brands

   

 • Om LIK
  – hvem er vi

  Læs mere om din lyspartner

   

 • LIK Teamet
  – du kan altid kontakte en af vores specialister

  Se hvem der er i den anden ende

   

 • Kontakt os
  – vi er klar til at hjælpe dig

  Se vores kontaktoplysninger

   

LIK Health

– i harmoni med kroppens naturlige rytme

Da vi bruger næsten 90% af vores tid inden døre, udsætter vi vores øjne, hjerne og krop for kunstig belysning det meste af dagen, og det kan påvirke kroppens naturlige rytme. For at minimere det kunstige lys skadelige påvirkninger, er det vigtigt at etablere et lysmiljø, der skaber den perfekte balance mellem det kunstige og det naturlige lys.

Med et LIK Health koncept analyserer og måler vi på mindst 20 forskellige parametre som f.eks. CRI, Kelvin og lysstyrke. Vi designer den helt optimale lyssætning i forhold til kroppens naturlige rytme og behov for lys.

Kun det bedste er godt nok

Det er vores mantra, og gennemsyrer alt hvad vi gør, lige fra at designe de rigtige belysningsmiljøer ude hos kunden, samarbejde med førende belysningsleverandører over hele verden eller installere et komplet lysdesign til en af vores mange kunder – som altid leveres til tiden og aftalt budget.

Vi har ligeledes vores eget LIK brand, hvor vi bl.a. fremstiller den kendte Værkstedspendel og LIK spots til vores mange kundetilpassede løsninger. LIK Lamper og spots produceres hos udvalgte underleverandører i Europa.

Vi har installeret ikke mindre end 10.000 projekter til en bred vifte af internationale kunder – og det er vi stolte af.

Belys dit spørgsmål