fbpx

Vores Brands

I 1924 designede Poul Henningsen sin ikoniske PH-lampe, som igennem årene har øvet stor indflydelse på dansk belysningstradition. Hans visionære syn på design og lys har lagt grundstenen for, hvordan vi designer lamper og former lys.

Louis Poulsen blev grundlagt i 1874 og er en dansk lampevirksomhed med rødder i den skandinaviske designtradition, hvor den enkle form og funktion forenes på bedste vis. Louis Poulsens lampedesign og funktion er skræddersyet til at reflektere og understøtte døgnrytmens ​​naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål. Hver eneste lampedesign begynder og slutter med lys.

Passionen for det unikke håndværk er grundlaget for at fremstille produkter og kvalitetslys, der er behageligt for øjet og tilpasset det naturlige lys.

Italiensk design og teknologi

Hos det italienske belysningsbrand Exenia flettes design og kreativitet sammen med de mest avancerede teknologier inden for lys.

Det er raffineret italiensk design kombineret med et næsten ubegrænset sortiment af farver, der er balanceret med det naturlige lys, hvilket skaber en ideel lyssætning.

Da hvert produkt er tegnet, designet, samlet, testet og malet i løbende dialog med arkitekt, lysdesigner og håndværkere, foretager de løbende tilpasninger og justeringer undervejs i produktionsprocessen og det er garanti for, at hver eneste løsning er designet til rummets funktion og lys til perfektion.

Et kreativt laboratorium arbejder dagligt på at kreere nye lysprodukter, der kan forbløffe og overraske.

logo_cooledge

Cooledge lightings lys smelter sammen med de arkitektoniske overflader for at ændre måden, hvorpå belysning anvendes og opleves.

Virksomhedens produkter spænder vidt fra integrerede belysningssystemer og amarturer til nøje tilpassede lysløsninger, der alle udnytter fordelene ved LED ud over det konventionelle ”point on line” amartur forskellige design muligheder -Hvad enten det er store specielle projekter eller mindre projekter til hverdagsbrug.

Cooledge lysoverflade har forandret tusindvis af miljøer verden over, inklusive kontorer, spillesteder og detailbutikker hos anerkendte globale brands.

Virksomheden har hovedkontor i Vancouver, Canada, understøttet af et netværk af salgsbureauer og distributionspartnere i hele Nordamerika, Europe, melleøsten og Asien.

En arv af udvikling og innovation

SORAA’s grundlægger og nobelprisvinder Shuji Nakamura og fadderen den moderne LED-belysning, ønskede at skabe en lyskilde, der matchede den mest naturlige belysning: Solen. Derfor hedder virksomheden SORAA, hvilket betyder “sky” på tegnsproget Kanji.

Mange års indsats og resultaterne af unik innovation og opfindsomhed kombineret med lidenskaben for at udvikle nye teknologier og produkter, udmønter Soraa’s mission for at skabe det sunde lys, der forbedrer velbefindende og livsstil.

Kender du ikke Soraa, er der en god chance for at hente inspiration til hvordan det sunde lys kan skabe optimale betingelser til museet, i butikken, restauranten eller hotellet.

De professionelle kunder vælger Soraa for deres uovertrufne lys-kvalitet der skaber det sunde lys og gode atmosfære, så der føles rart at være.