fbpx

Om LIK

LYS – INSPIRATION – KONCEPT

Vi designer lys. LIK Lighting leverer komplette indendørs og udendørs belysningsløsninger til det professionelle og private marked. Vi designer og leverer kundetilpassede højkvalitets lysløsninger, der skaber identitet, atmosfære og velvære.

LIK Health er vores innovative belysningskoncept, hvor vi designer det sunde lys, som automatisk tilpasser sig det naturlige lys, på hvilket som helst tidspunkt på dagen. Vi designer konceptet ud fra minimum 20 forskellige parametre som CRI, Kelvin og lysstyrke samt vores lyseksperters observationer af rummets lys, arkitektur og funktion.

Med et højt kvalificeret team af belysningseksperter og mere end 10.000 installerede lysprojekter er LIK Lighting din professionelle og dedikerede partner inden for komplette belysningsløsninger.

Vi samarbejder med førende internationale lysleverandører over hele verden, som er nøje udvalgt for deres høje kvalitet og innovative lysløsninger.

LIK har ligeledes sit eget LIK brand, som bl.a. er den kendte Værkstedspendel samt LIK spots og leveres til kundetilpassede løsninger.

LIK Lighting blev grundlagt i år 2000 og har hovedkvarter i Vejle, Danmark og beskæftiger 20 dedikerede medarbejdere, som er eksperter på hver deres felt.

Headquarter

Vejle, Vinding

Grundlagt

2000

Firma størrelse

11-50 medarbejdere

Færdigheder

Lys, retail, koncept, industri, udstilling, bolig og udendørs belysning

Lys skaber mindeværdige oplevelser

Lys sætter scenen, skaber atmosfære og trivsel

Lys – nøglen til en sundere livsstil