WeIlluminate_Tag

Søg

Eksperterne bag LIK Lighting

Belysning er ikke så simpelt, som det ser ud til. Det kan gøre et rum mere indbydende, et produkt mere tiltalende og kollegerne bedre tilpas. Hos LIK Lighting sætter vi dig i stand til at lave ethvert design, enhver løsning og fremhæve det gennem bedre belysning. Det har vi allerede gjort i to årtier, hvor vi har arbejdet med butikker, museer, kontorer og showrooms. Vi er passionerede og specialiserede lysdesignere og ivrige efter at løse dit udfordrende og kreative projekt. Vores specialister vil berige dine rum med skræddersyede løsninger og skabe et ideelt miljø til at være og arbejde i. Træk på vores viden, og oplev, hvordan fantastisk belysning kan løfte din kreativitet.

Kontakt os

SUPPORT

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv en e-mail eller ring til os, hvis du har spørgsmål til en ordre, tilbud, reklamation eller returvare.

Du får svar hurtigst muligt, eller vi stiller dig videre til den rette rådgiver.

Jan Markussen

LYSKONSULENT & MEDEJER​

Lys og liv hænger sammen. Jan Markussen har altid været fascineret af sammenspillet mellem belysning, rum og mennesker gennem sin lange karriere. Årtiers erfaring har givet ham viden og fornemmelse af, hvordan lys har den optimale effekt. Som lyskonsulent og medejer af LIK skaber Jan skræddersyet og optimal belysning for vores kunder. Hver løsning viser igen og igen, hvordan lys understøtter liv.

Michael Jensen

INDKØBSCHEF & MEDEJER

Ingen belysning er ens. Som medejer af LIK Lighting har Michael oplevet dette mange gange. Takket være hans 20-årige erfaring og stærke kommunikationsevner udvikler og styrer han altid projektet mod succes. Michael trækker også på sin viden, når han udvikler specialiserede belysningsprodukter og overvåger produktionen. Alt sammen hjælper ham, når han skræddersyr belysning til kundens unikke behov.

Martin Dragø

LYSKONSULENT & MEDEJER

Design er fascinerende. Martin Dragø har været betaget af mulighederne for at designe atmosfærer og oplevelser. Derfor har han de sidste 30 år kun arbejdet med belysning og indretning, så han ved, hvad der virker og ikke virker. Martin er medejer af LIK og varetager både projekter og produktudvikling. Hele tiden udforsker han mulighederne for design og skaber løsninger, der afspejler kundens DNA.

Michael Markussen

LYSKONSULENT

Michael går til ethvert projekt med skyhøje ambitioner, uanset om det er på racerbanen eller en ny lysinstallation. Han har altid været interesseret i, hvordan man skaber en god atmosfære, og hvordan lys kan bruges til netop det. Siden 2012 har Michael arbejdet på flere spændende og udfordrende belysningsprojekter, hvor han har forfinet sine evner og, som altid, leveret strålende løsninger.

Jette & Martin Ohlsen

PROJEKTLEDER

Muligheder, aldrig begrænsninger. Martin og Jette Ohlsen har en ”glasset halvt fyldt”-attitude, når de går i gang med et projekt. Ved at trække på deres mangeårige erfaring excellerer de i at levere effektive løsninger under svære omstændigheder. Martin og Jette leder projekterne fra skitser og koncepter til den endelige installering, så de kan udnytte mulighederne og skabe optimale løsninger.

Jim Jørgensen

TEKNISK DESIGNER

Pia Skov Christensen

TEKNISK DESIGNER