WeIlluminate_Tag

Søg

WE ILLUMINATE

Om LIK Lighting

LIK Lighting leverer komplette indendørs og udendørs belysningsløsninger til det professionelle og private marked. Vi designer og leverer skræddersyede lysinstallationer af højeste kvalitet, der skaber identitet, atmosfære og velvære.
Med et team af belysningseksperter og mere end 10.000 installerede lysprojekter er LIK Lighting din professionelle og dedikerede partner inden for komplette belysningsløsninger.
Vi samarbejder med førende internationale lysleverandører over hele verden, som vi har udvalgt på grund af deres høje kvalitet og innovative lysløsninger.

LIK Health er vores innovative belysningskoncept. Vi designer det sunde lys, som automatisk tilpasser sig det naturlige lys uanset tidspunktet på dagen. Vi udvikler en specialløsning baseret på minimum 20 parametre som CRI, Kelvin og lysstyrke samt vores lyseksperters observationer af rummets lys, arkitektur og funktion.
Vi har ligeledes vores eget LIK-brand, som bl.a. er den kendte Værkstedspendel samt LIK spots.
De leveres til kundetilpassede løsninger.

LIK Lighting blev grundlagt i år 2000 og har hovedkvarter i Vejle, Danmark. I dag er vi et hold af 20 dedikerede medarbejdere, som er eksperter indenfor hvert deres felt.

Hovedkvarter: Vejle, Denmark
Etableret: 2000
Virksomhedsstørrelse: 20 medarbejdere
Fokusområder: Specialløsninger, Belysning, Detailhandel, Koncept, Industri, Sundhed og Hospital, Udstilling og Udendørsbelysning

Kontakt LIK, hvis du vil vide mere.

En del af Elretur

Elretur er et program, der har til formål at hjælpe med at genbruge elektrisk og elektronisk udstyr på en bæredygtig måde.

Som medlem af Elretur reducerer vi mængden af affald, der sendes til lossepladser, og du kan også hjælpe med at sikre, at de materialer, der genbruges, bliver brugt på en måde, der er så skånsomt for miljøet som muligt.