WeIlluminate_Tag

Søg

Light solution Autocentralen, Vejle

Vi havde store ambitioner for atmosfæren i bilhuset, så kunder og medarbejdere føler sig godt tilpas.
Her har samarbejdet med LIK og here&after været en fornøjelse. Deres professionelle tilgang og kreative mindset har gjort, at løsningen er let og elegant, samt komplementerer den gamle loftkonstruktion og giver et unikt design.
Vi har fået en totalløsning, som er udover det forventede.

Michael Rand
Filialchef hos Autocentralen Vejle

WORK DETALJER

Info

Autocentralen
Bilhus
Vejle
2021

Produkter

Hybrid Linear 60W
Hybrid Brick 30W
Hybrid Spot 23W
DOT
Como3

LysDesigner

Jan Markussen

Kontakt Jan her

Autocentralens nye showroom

Bilerne hos Autocentralen har aldrig set så godt ud!
Autocentralens nye showroom er belyst til at betage og inspirere. DAMPA, Erik Padkjær, Lars Vejen og LIK Lighting skabte sammen en effektiv og diskret lysinstallation for den danske bilforhandler..
Autocentralens renoverede showroom i Jylland krævede en alsidig og effektfuld lys-løsning. Med en udstilling af tre forskellige bilmærker og en brugtvognsafdeling er det et udfordrende rum at oplyse optimalt. Men ved at bruge vores Hybrid-system kunne vi levere en virkningsfuld og skræddersyet løsning, der får bilerne til at se godt ud dag og nat.
Lyssystemet er så fleksibel, at den kan konfigureres efter hvert bilmærkes unikke behov. Derudover er installationen stilet nok til at komplementere loftet, og kraftfuldt nok til at levere de nødvendige lux i hele salgsområdet. Rummet er altså gjort klar til, at sælgerne kan klare resten.