WeIlluminate_Tag

Søg

Lars Vejen

Samarbejdet mellem Lars Vejen og LIK Lighting startede i 2019, hvor Lars blev inviteret til at designe en ny serie pendler. Udover at designe lamper til LIK Lighting hjælper Lars med teknisk udvikling og design af eksisterende LIK armaturer.

Ambitionerne for samarbejdet er høje, og der er flere nye lampedesign på vej.

Lars Vejen er en anerkendt dansk arkitekt og industriel designer, som arbejder i både stor og lille skala. Han bruger sin baggrund som arkitekt til at se potentiale i rum og arkitektur og er inspireret af hvordan mennesker, ting, former, naturen og strukturer interagerer med hinanden på kryds og tværs.

Lars har f.eks. brugt inspiration fra vulkankratere i designet af LIK CALDERA. Siden sin praktiktid som ung arkitektstuderende i Japan har Lars været meget inspireret af japansk design og håndværk og har i de sidste mange år haft eget designstudie i både Århus og i Kyoto, Japan. Lars samarbejder med en bred vifte af professionelle partnere og er kendt langt ud over landets grænser for sit funktionelle design af alt fra lamper, møbler- og dørhåndtag til akustiklofter, døre og boligtilbehør.

I efteråret 2018 modtog Lars den prestigefyldte pris som ”Årets Designer” af Design Awards.